Kriptopara

2022’ye Bomba Gibi Girebilecek 5 Altcoin

    Kripto para yatırımcıları özellikle uzun ve orta vadeli yatırımlarında değerlendirmek için 2022 yılında değer kazanabilecek kripto paraların hangileri olduklarını öğrenme çabası içindeler. Bu yazımızda analistlere göre 2022’ye bomba gibi girebilecek 5 altcoin’i ve onların hakkındaki bilgileri sunacağız.

    Ethereum (ETH)

    Analistler ETH geleceği için yaptıkları yorumlarda, onun 2022 senesine bomba gibi bir giriş yapmasını bekledikleri altcoinlerin başında olduğunu belirtiyorlar. Analistler EIP-1559 yükseltmesi ve Londra hard fork ardından ETH’nin fiyatının yükselebileceğini açıklıyorlar. Diğer yandan anketlere katılan analistlerde aynı görüşü paylaşıyorlar.

    Ethereum için yapılan fiyat tahminlerinde, 2022 sene sonunda 7 bin dolar seviyesine çıkış yapabileceğini açıklayan analistler, 2022 sene başı içinde değer kazanımı beklentisi içindeler. Uzman analistler EIP-1559 yükseltmesinin amacının ETH arzını en ideal düzeye getirmek olduğunu açıkladılar. Ağda alınan ortak karar ardından madenciler ellerindeki kazançlar ile ETH alacak ve bunları yakacaklar. Ardından ETH çok daha deflasyonist bir kripto paraya dönüşecek. Analistler, yaptıkları Ethereum yorumlarında, artış oluşmasına yönelik beklenti içindeler.

    AXS Coin

    Uzman analistler AXS Coin’in 2021 senesi Temmuz ayında gerekli popülerliği kazandığını savunuyorlar. İlerleyen adımlarda ise işlem hacmini ve kitlesini genişletme yolunda ilerleyebileceğini belirttiler. Analistlere göre AXS Coin geleceği, 2022 senesinde NFT sektörünün en önemli kripto paralarından biri haline gelebilme potansiyelini taşıyor. Diğer yandan Axie Infınıty oyununun geniş bir kitle tarafından benimsenmesi de yeni AXS Coin alımlarını teşvik edici bir faktör olarak görülüyor.

    Oyun içinde canavarları geliştirmek ve savaşmak için gerekli olan AXS Coin’in en büyük alım taleplerini oyuncular üzerinden karşılayabileceğini, 2022 senesinde 28 dolar seviyesine ilk yarıda yükselebileceğini belirttiler.

    Cardano (ADA) Coin

    Analistlere göre ADA Coin geleceği özellikle 2022 senesine geldiğimizde oldukça gelişmiş özellikleri ve Alonzo güncellemesi ile kazanılmış yanlarıyla dikkatleri üzerine çekebilir. Analistler 2022’de daha hızlı akıllı sözleşmeli işlemleri sunabilen ve işlem ücreti olmayan bir ADA Coin’in alım taleplerini karşılayabileceğine inanıyorlar. Analistlere göre ADA Coin 2022 senesinde 1.30 Dolar seviyesine ilk adımda çıkış yapabilir. Onlara göre ADA Coin, 2022’de yatırma değer kripto paralar arasında yer alabilir.

    SUSHI Coin

    Ünlü balina ve kripto para analisti Flood’a göre 2022 yılında yatırıma değer varlıklardan biri SUSHI Coin olabilir. Analist, 5 yıl içinde SUSHI Coin’in 100x artış yapmasını beklediğini ve aynı liste içinde SOL ve SBX Coin’ine de yer verdiğini açıkladı. Ancak 2022 senesinde ilk artışların görülebileceğini ve SUHI Coin’in güç kazanabileceğini belirtti. Analiste göre 2022 yılının ilk yarısında bir boğa piyasası oluşabilir ve bu piyasada SUSHI Coin ile yapılması olası işlemler fiyatı yükseltebilir.

    Chiliz Coin

    Analistlere göre 2022’de artış yapabilecek kripto paralar arasında CHZ Coin de yer alıyor. İsmini spor ve eğlence projelerine attığı imzalar ile duyuran CHZ Coin’in 2022 sene başında değerlenmesi bekleniyor.

    Analistler CHZ Coin’in dünyanın en güçlü spor markaları ile iş birliği içinde olduğuna dikkat çekerek 2022 senesinde artışın yeni taleplere bağlı oluşabileceğini belirttiler. Diğer yandan analistler, CHZ Coin’in diğer taraftar tokenları gibi tek bir taraftar topluluğuna veya kulübe hitap etmediğini belirttiler. Kapsayıcı yanı ile daha geniş alım taleplerini karşılayabilecek potansiyele sahip olduğunu ve CHZ Coin'in geleceğinin parlak olabileceğini ifade ediyorlar.

    Sonuç

    2022 senesine hızlı giriş yaparak artması beklenen altcoinler, CHZ, ADA, ETH, AXS, AAVE Coin gibi kripto paralar oldu. Analistler bu kripto paraların yatırıma değer olduklarını düşünüyorlar ve 2022 için artış tahminlerinde bu kripto para isimlerine yer veriyorlar. Bir çok analistin de ifade ettiği gibi başlayan ayı piyasasından sonra 2022 yılında yeni bir boğa koşusu bekleniyor. Bu yeni boğa koşusunda, projeleri ve ekipleri ile güçlü duran coinler parlayacak.

    Benzer Başlıklar

    Daha Fazla Yükle