Kriptopara

2022 HIGH Coin Geleceği, Highstreet Fiyat Tahminleri Ne?

    Binance Launchpad’in 28. projesi olma başarısı ile büyük ilgi gören HIGH Coin’de güçlü geri dönüş denemeleri dikkat çekmektedir. Highstreet projesinin 2022 yılı performansına ilişkin uzman değerlendirmelerine ulaşmak isteyen okurlarımız yazımızdan; HIGH Coin teknik detaylarına, uzman yorumları ve analistlerin fiyat hedeflerine ulaşabilirler.

    Highstreet Geleceği

    Highstreet; oyun, ticaret ve alışveriş üçgeninde geliştirilen yenilikçi bir metaverse projesidir. Sunulan sürükleyici ve birbirinden farklı oyunlar yanında e-ticaret siteleri ile entegre sistem, sektörde heyecan yaratmış ve önemli markaların dikkatini Highstreet’e yöneltmiştir. Uzmanlar, projenin gelecek vaat ettiğini kabul etmekte ve aşağıda sıralanan potansiyeller nedeni ile projeyi avantajlı görmektedirler:

    • Şimdilik büyük markalara hitap etse de ilerleyen süreçte yeni kurulan tüm markaların metaverse’de müşterilere ulaşmak için tercih edecekleri bir projeye evrilebilir.
    • 100 milyon adet ile sınırlanan maksimum arz; oyun içi özellikler, NFT’ler ve görevler ile desteklenen bir token için deflasyonist olarak değerlendirilmektedir.
    • HTC, Jump Trading, Palmdrive Capital ve Cherubic Ventures gibi yatırımcıların izleme listelerinde yer almaktadır.
    • Popülerliği artan ve büyüyen metaverse alanında kendisini öne çıkartacak avantajlara sahiptir.

    HIGH Coin Geleceğine İlişkin Grafik Analizi

    HIGH Coin’de yaşanan derin düşüş sonrası anonim analistler, projenin geleceğine ilişkin çıkarımda bulunmak için teknik analize başvurdu. Değerlendirme için 4 saat periyotlu grafikleri seçen anonim analistler, henüz net bir oluşum gözlenmese de fiyatların flama oluşturma yolunda ilerlediğini belirttiler.

    Henüz formasyona flama denmesi için erken olduğunu yeniden hatırlatan anonim teknik analistler, olası yükselişte 12,45 dolar fiyat seviyesinin hedeflenebileceğini ifade ettiler. Tersi senaryoda ise dip noktası için sert düşüşün sonlandığı noktalara işaret edilerek, yeni pozisyon alımı için henüz erken olduğu görüşü paylaşıldı.

    Highstreet (HIGH) Coin Nedir, Nasıl Çalışır?

    Highstreet, sanal gerçeklik (VR) desteği ile oluşturulmuş ve merkezi olmayan ticaret merkezli kazan-kazan temalı metaverse projesidir. HIGH Coin, Travis Wu ve Jenny Guo tarafından Ekim 2021’de geliştirilen Highstreet projesinin yerel hizmet ve yönetişim token’idir. HIGH Coin, topluluğun likidite ihtiyacını karşılamanın yanında gerçek dünyadaki ürünler ile oyun içi öğeler arasında köprü görevini üstlenir. Highstreet çalışma mekanizması için HIGH Coin’in görevleri şunlardır:

    • Oyun içi ilerleme ve özel etkinliklere katılmak için HIGH Coin’e ihtiyaç duyulur.
    • Oyun içi özel öğelerin satın alımında ödemeler HIGH Coin ile yapılır.
    • Önemli kararlarda HIGH kullanıcıları oy verme hakkına sahiptir.
    • Marketplace üzerinden satın alınacak NFT’lerin ödemeleri HIGH Coin ile yapılır.

    Highstreet Ne Olur?

    HIGH Coin pek çok yönden güçlü yapıda bir projedir. Kurumsal yatırımcılara metaverse içinde müşteri edinebilme sunması, sadece oyuncuların değil önemli markaların da Highstreet metaverse’inde yer almasını teşvik eder. Binance başta olmak üzere büyük kripto para borsalarında listelenme HIGH Coin’e milyonlarca kripto para yatırımcısı erişebilmekte ve bu avantaj, güvenilirlik yönünden projeye geçerli not verilmesini etkilemektedir.

    HIGH Coin’de yükseliş beklentileri ön planda yer alır. Analistler, sadece bu yıl %100’ye yaklaşan fiyat hedefleri ile token’den beklentilerini dile getirir. Uzmanlar da projeye yatırım kuruluşlarınca gösterilen ilgiye atıfta bulunarak ilerleyen süreçte büyük bir ilgi toplayabileceğinden bahseder. Her yönünden beğenilen projede yatırımcıları cezbeden çok sayıda avantaj yer alsa da gerek projenin yeni olması gerek kripto para birimlerinin mevcut riskleri mutlaka yatırım kararları verilirken hesaba katılmalıdır.

    Highstreet Projesi Güvenilir mi, Alınır mı?

    Highstreet, marketplace’te ürün satışı gerçekleştirmek isteyen satıcılar için kimlik doğrulama süreci ile işlem yaptırmaktadır. Bu yaklaşım, markette sadece güvenilir ve doğrulanmış satıcılar tarafından ticaret yapılabileceği anlamına gelir. Her öğe için ERC-721 NFT ile temsilin tercih edildiği yaklaşımı ile Ethereum ve Binance Smart Chain ağlarının güvenlik tecrübesinden yararlanılarak olası güvenlik açıkların önüne geçilmiştir.

    Vaat ettiği yenilikler ve küresel markalara hitap edebilme potansiyeli ile Highstreet projesine yakın ilgi gösterilir. Projenin halihazırda Victoria Secret's gibi bir markayı bünyesine katması ise kripto endüstrisinde heyecan yaratmış, önemli yatırım kuruluşlarınca proje incelemeye alınmıştır. Analistler ve uzmanlar da beklentileri ile HIGH Coin’de potansiyel yükseliş yönünde görüş ifade etmekte ve tüm şartlar proje lehine görülmektedir. Yatırımcılar ise FOMO oluşturabilecek bu yaklaşımlardan etkilenmeden kendi analizlerini yapmalı ve projenin henüz yeni olduğuna dikkat etmelidirler. Alım ve satım kararlarında mutlaka kendi stratejilerine bağlı kalmalı, kripto varlıkların risklerini göz önünde bulundurmayı ihmal etmemelidirler.

    HIGH Coin’i Benzersiz Yapan Nedir?

    Highstreet, fiziksel ve sanal dünyalar arasındaki sınırları saydamlaştıran bir MMORPG oyunu olarak geliştirildi. Oyun içi öğelerin tamamını iki fraksiyona bölen geliştiriciler, bu öğeleri ERC-721 NFT’ler ile temsil etmeyi tercih etti. Bu yaklaşım doğrultusunda ve projede kullanılan diğer teknolojilere paralel olarak Highstreet (HIGH) Coin şu yönlerden özelleşmeyi başardı:

    • Dijital kesir satın alma ile oyuncular, sahip oldukları öğeleri metaverse içinde kullanabilirler.
    • NFT bir bütün olarak satın alındığında ise oyuncular, öğeyi gerçek hayatta satın alma fırsatı yakalayabilir.
    • Gamified marketplace’te tercih edilen kimlik doğrulama süreci sayesinde sadece doğrulanmış güvenilir satıcılar markete katılabilir.
    • Oyun içi varlık oluşturma özelliği ile markalar, hedef kitlesine erişim şansı yakalayabiliyor.

    Highstreet Avantaj ve Dezavantajları Neler?

    Highstreet, geleneksel ve kripto markaları ile oyun, NFT ve alışveriş gibi metaverse’i içinde buluşturmayı başaran popüler bir projedir. Uzmanların, analistlerin ve yatırımcıların gelecek vaat ettiği düşüncesinde buluştukları projede yaşanan derin düşüş, sektörde risk algısını tetikleyerek token için büyük bir handikap oluşturmuştur.

    Maksimum 100 milyon adetle sınırlandırılan maksimum token arzı deflasyonist olarak kabul edilirken, projenin yeni olması ve vaat ettiği yenilikleri yerine getirmesi için sektörün kendisine zaman tanımak istemesi ise bir diğer önemli dezavantaj olarak öne çıkmaktadır. Genel hatları ile HIGH Coin’in avantajlı yönleri ise şu şekilde sıralanabilir:

    • HIGH Coin, oyun içi öğe satın alma ve yönetişim hakkı ile desteklenir.
    • Victoria Secret’s ve Hershey’s Chocolate gibi markaların hedef kitlelerine ulaşması için etkili bir faaliyet alanı sunar.
    • Mevcut e-ticaret sistemine doğrudan entegrasyon sağlayarak oyunculara fiziksel ürün satın alma ve oyun içi öğeleri gerçek hayatta kullanma fırsatı tanır.
    • 100 milyon HIGH olarak belirlenen maksimum arz deflasyonisttir.
    • Binance, Coinbase Exchange ve diğer büyük kripto para borsalarında listelenmektedir.

    HIGH Coin Hangi Borsalarda Listeleniyor?

    Binance Launchpool’dan listelenen 28. proje olma başarısı yakalayan HIGH Coin, en güvenilir ve yüksek hacimli kripto para borsalarında kendisine yer bulmayı başardı. Highstreet hizmet ve yönetişim token’ine yatırım yapmak ya da metaverse içinde kullanmak amacıyla satın almak istediğiniz token için aşağıda sıralanan HIGH Coin listelenen kripto para borsalarından ücretsiz hesap açılışı gerçekleştirebilirsiniz:

    • Binance
    • Uniswap (V2)
    • Coinbase Exchange
    • Gate.io
    • Mandala Exchange
    • MEXC
    • BitMart
    • XT.COM
    • PancakeSwap (V2)
    • Bitrue
    • BingX
    • TOKENCAN
    • Nominex
    • BKEX
    • Hoo
    • Hotcoin Global
    • Bitget

    HIGH Coin Fiyat Tahminleri

    HIGH Coin kripto para analistlerinin de gündemine girmiştir. Kripto para sektörünün en çok takip edilen 4 analisti, Highstreet projesiyle yakından ilgilenmekte ve geleceğini olumlu değerlendirmektedirler. Analistlere göre HIGH Coin bu yıl en düşük 7,69 dolar, en yüksek ise 13,21 dolara ulaşabilir. Analistlerin Highstreet 2022 fiyat hedeflerinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

    • Price Prediction analistleri HIGH Coin’e 2022 yılı için olumlu yaklaşmakta ve bu yıl için fiyat hedeflerini 8,60 dolar olarak paylaşmaktadırlar.
    • CoinCodex, çeşitli sosyal platformlarından elde ettiği verileri kullanarak algoritmaları aracılığı ile hesapladığı fiyat hedeflerinde, 2022 yılı için HIGH Coin’de en düşük 7,69 dolar, en yüksek 13,21 dolar fiyat tahmini yayımlamıştır.
    • DigitalCoin analistleri de tıpkı Price Prediction gibi geleceğine olumlu baktığı HIGH Coin’de 2022 yılı fiyat tahminini 8,33 dolar olarak paylaşmaktadır.
    • Son olarak Coin Arbitrage Bot tarafında paylaşılan HIGH Coin tahminlerine bakıldığında, kuruluşun 1 yıl içinde 10,10 dolarlık fiyat hedefi ile boğa duruşu sergilediği görülmektedir.

    Sonuç Olarak

    Yazımızda HIGH Coin ile ilgili uzman yorumlarına ve gelecek tahminlerine yer verdik. Highstreet (HIGH) Coin, tüm sektörün yakından izlediği alışveriş, ticaret ve oyun temelli metaverse projesidir. Sanal varlıklar ile gerçek dünya arasında köprü oluşturan HIGH Token, büyük kripto para borsalarından listelenebilmektedir. Hizmet ve yönetişim token’i olarak geliştirilen HIGH Coin uzmanlara göre gelecek vaat etmekte, analistler ise token’in bu yıl yükselişe geçeceğini düşünmektedirler.

    Benzer Başlıklar

    Daha Fazla Yükle