Kriptopara

2022 Litentry (LIT) Geleceği, 3 Uzman Tahmini

    Son dönemde adından sık sık söz ettiren Litentry (LIT) coin, yerli yatırımcıların da radarına takılmıştır. Altcoin yatırımcıları LIT coin yatırımı yapmadan önce uzmanların fiyat tahminlerini merak etmektedir. Bu rehberimizde, en güvenilir 3 uzmanın Litentry (LIT) geleceği ve güncel analizlerini bulabilir, yatırımlarınızı bu bilgilere göre şekillendirebilirsiniz.

    LIT Coin Geleceği

    Kripto para uzmanlarına göre Litentry projesi, sahip olduğu özellikler ve gelişme potansiyeli sebebiyle gelecek vaat eden altcoinlerden biridir. Usta analistler LIT coin geleceği ile ilgili yaptıkları yorum ve değerlendirmelerde bu kripto para biriminin sahip olduğu potansiyele dikkat çekmektedir. LIT coin geleceğine dair uzmanların en güncel yorumları şu şekildedir:

    • Kullanıcı kimliklerini birden çok ağda birbirine bağladığı için faydalı işlevsel özelliklere sahiptir. Bu yüzden LIT coinin gelecekte çok daha fazla yatırım alması beklenmektedir.
    • Merkezi olmayan zincirler arası kimlik toplayıcı olarak görev yapar ve kimlik bilgisi sorgulama, likidite, birlikte çalışabilirlik gibi hizmetlerde kullanılır. Uzmanlar LIT coinin geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmasını böylelikle değerini giderek yükseltme potansiyeli olduğunu söylemektedir.
    • Temelde merkeziyetsiz ve gizlilik odaklı kimlik toplama bilgi işlem hizmetleri sağlayan yapısı ile DeFi sektöründe gelecekte öne çıkabilecek potansiyele sahiptir.

    LIT Coin Geleceğine İlişkin Grafik Analizi

    Litentry kripto para birimi için %100 doğru teknik analizin pek mümkün olmamasına rağmen, gelişmiş teknik analiz araçlarını kullanan analistler önemli seviyelere dikkat çekmektedir. Belirli zaman dilimi için gerçek zamanlı toplu LIT alım-satım puanını yorumlayan anonim analistler en popüler teknik göstergelerden Hareketli Ortalamalar, Osilatörler ve Pivotları kullanmaktadır. Litentry'in geçmiş fiyat verileri üzerinde derin yapay zeka destekli teknik analiz uygulayarak gelecek LIT coin fiyat tahmini yapılabilmektedir. Geçmiş fiyat, Litentry piyasa değeri, Litentry hacmi ve daha pek çok parametreyi içeren LIT coin grafik analizine göre uzmanlar kısa vadede konsolidasyon, uzun vadede ise yükselen kanal hareketinin devamını beklemektedir.

    LIT Coin Nedir, Nasıl Çalışır?

    Litentry (LIT) projesi, merkezi olmayan kimlik toplayıcı rolünü üstlenen bir platformdur. Kullanıcılar kimlik bilgilerini pek çok farklı ağda birbirine bağlayabilir ve geniş kapsamlı bir profil oluşturabilirler. Merkezi olmayan uygulamalar (dApp) kullanımında, farklı blok zincirlerinde kimlik sahibinin tüm DID verileri güvenilir bir şekilde saklanmaktadır. Litentry ağının yerel kripto para birimi LIT coindir. LIT coin hem Binance Smart Chain üzerinde hem de Ethereum ağında çalışabilir şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle BEP-20 ve ERC-20 tabanlı yapıya sahip olduğundan onaylı cüzdanlarda tutulabilir.

    Kullanım Alanları Nelerdir?

    LIT coin sahip olduğu özellikler ile geniş bir kullanım alanına sahiptir. LIT coin işlevsel özellikleriyle ağ içinde çeşitli hizmetler için kullanılır. Bunlardan bazıları şu şekilde sıralanabilir:

    • LIT coin platformda gerçekleşen kredi hesaplama işlemlerinde bir ödeme aracı olarak kullanılır.
    • Dizinlenmiş veri tabanlı platform kullanıcıları için ödül olarak kullanılabilir.
    • Staking özelliği bulunduğu için stake havuzuna yatırım yapılarak yatırımcılar tarafından pasif getiri amaçlı kullanılabilir.
    • Merkeziyetsiz finans (DeFi) alanına diğer işlemlerde kullanılır.
    • Borsalarda yatırım aracı olarak kazanç odaklı kullanıma sahiptir.

    LIT Coin Fiyatı Kaç Dolar

    Hali hazırda güncel olarak 1 LIT fiyatı %litentry+try% TL. Döviz cinsinden ise %litentry+usd% Dolar olarak borsalarda alıcı bulmaktadır. Son olarak, Litentry fiyatı 24 saatte %litentry+yuzde%.

    LIT Coin Ne Olur, Beklentileri Ne?  

    Litentry projesi, kimlik tabanlı bir ağ ve ilgili araçları içerir, bir kimlik eşleştirme ve kimlik belirleme mekanizmasına sahiptir. Platform bir bütün olarak merkezi olmayan kimlik ve kullanıcı etkinliği veri yönetimi altyapısından oluşmaktadır. Bu özellikleri sayesinde uzmanlar LIT coin fiyatının çok yüksek seviyelere ulaşma potansiyeline dikkat çekmektedir. LIT coin yatırımı yapmadan önce yatırımcılar teknik analizdeki destek-direnç noktalarına göre işlem yapabilir.

    LIT Coin Projesi Güvenilir Mi, Alınır Mı?

    Kripto para uzmanları tarafından onaylanan LIT coin, son derece güvenilir bir alt yapıya sahiptir. Özellikle blok zinciri teknolojisini kullanan tüm platformlarda kullanıcıların kimlik bilgilerini güvenli bir şekilde saklamalarını sağlayan bu ağın siber saldırılara karşı üst düzey koruma kalkanı mevcuttur. Sürekli güncellenen ve yenilenen LIT coin projesi güvenilir bir yatırım aracı olarak görülmektedir.

    LIT Coin'i Benzersiz Yapan Nedir?

    Litentry projesinin rakiplerinden farklılaşmasını sağlayan pek çok benzersiz özelliği vardır. Litentry’nin merkeziyetsiz finans uygulamaları içinde zincir içi yönetişim ve özelleştirilmiş veri hizmetlerinde benimsenebilir bir yapıya sahiptir. Merkezi olmayan zincirler arası kimlik toplama aracı olduğu için bu alanda benzersiz bir altyapı kullanır. Ayrıca LIT coin hem BEP-20 hem de ERC-20 tabanlı cüzdanlar ile uyumlu olduğu için geniş bir yatırımcı kitlesine hitap etmektedir.

    LIT Coin'in Avantaj ve Dezavantajları Nelerdir?

    LIT coin avantajları şunlardır:

    • Merkeziyetsiz cüzdanlar arasında para transferine imkan tanır.
    • Düşük işlem ücretlerine sahip olduğundan kullanıcılara büyük avantaj sağlar.
    • Kripto sektörü için büyük önem taşıyan kimlik bilgisi saklama konusunda önemli çözümler sunar.
    • Düşük risk ile daha verimli bir kripto para kazancı elde etme fırsatı yaratır.
    • Stake havuzlarında LIT coin yatıran yatırımcılara, coinleri üzerinden pasif getiri elde etme imkanı sunar.

    LIT coin dezavantajları şunlardır:

    • DeFi sektöründe yüksek rekabet olduğu için LIT coin fiyatı zaman zaman geri planda kalabilir.
    • Yüksek volatiliteye sahip yapısı nedeniyle LIT coin riskli bir yatırım tercihidir.

    LIT Coin Hangi Borsalarda Listeleniyor?

    Kripto para yatırımcıları LIT coin listeleyen borsaları araştırmaya devam etmektedir. En popüler kripto para alım satım platformları arasında yatırımcılara LIT coin al-sat işlemleri açan borsalardan bazıları şunlardır:

    • io
    • PancakeSwap
    • Binance
    • KuCoin
    • MEXC
    • BinX

    LIT Coin Fiyat Tahminleri ve Hedef Fiyat

    Yerli yatırımcılar LIT coin yatırımı yapmadan önce mevcut piyasa trendlerini ve uzmanların fiyat tahminlerini göz önünde bulundurmalıdır. En kazançlı LIT coin yatırımı yapabilmek için analistlerin fiyat tahminlerine dikkat edilmesi gerekir. Bu sebeple kripto para dünyasında önemli bir yere sahip olan 3 uzmanın en güncel LIT coin raporları şu şekildedir:

    • Yatırımcıların yakından takip ettiği Price Prediction ekibi, LIT coin geçmiş fiyat verilerine ilişkin derin teknik analizinde, 2022 yılında Litentry fiyatının minimum 0.55 dolar seviyesine ulaşacağını tahmin etmektedir. LIT coin fiyatı, ortalama 0.58 dolar işlem fiyatı ile maksimum 0.66 dolar seviyesine ulaşabilir.
    • Uzman analistlerden oluşan Wallet Investor ekibi ise farklı bir görüşe sahip olmasıyla dikkat çekmektedir. Analistler LIT coin fiyatının Aralık 2022'te 0.262 dolara ulaşma olasılığını vurgulamaktadır.
    • Technewsleader ekibine göre 2022 yılına kadar, Litentry (LIT) fiyatları önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerine benzer bir seviyeye ulaşmış olabilir. 2022 yılına kadar, ortalama 0,75 dolar doları fiyat bekleyen uzmanlar her şey yolunda giderse, Litentry'nin maksimum fiyatının 2022'de 0,85 dolara kadar çıkabileceğini tahmin etmektedir.

    Sonuç

    Litentry (LIT) coin projesi, merkezi olmayan kimlik doğrulama ve kullanıcı etkinliği veri yönetimi platformudur. Litentry, blok zinciri ile kullanıcı merkezli bir ağ lehine olan değişimi desteklemeye yardımcı olmaktadır. Platformun yerel kripto para birimi LIT coin gelecekte hızlı yükseliş potansiyeline sahiptir. Usta analistler LIT coin grafiğini yorumlayarak gelecek fiyat tahminlerini açıklamıştır.

    Benzer Başlıklar

    Daha Fazla Yükle