Kriptopara

2022 UMA Coin Geleceği - Uzmanların UMA Coin Fiyat Tahmini

    UMA Coin piyasa değeri sıralamasında ilk 100 içine girme yarışında olumlu bir grafik izlemeye devam ediyor. Bu hareketi sonrasında yatırımcıların ve uzmanların da dikkatini çeken UMA Coin, proje vizyonuyla da ilgi görmeye başlamıştır. UMA Coin, hakkında uzmanların merak edilen fiyat tahminleri ve UMA Coin geleceği hakkında merak edilen diğer tüm soruların yanıtlarını sizler için derledik. 

    UMA Coin Geleceği 2022

    Uzmanlar UMA Coin geleceğini ve proje detaylarını sizler için mercek altına aldı. İşte UMA Coin geleceği, yorumlar, analizler ve UMA fiyat tahminleri:

    Aralık 2018’de piyasalarda yerini alan UMA Coin, kısa bir süre içinde Coingecko verilerine göre piyasa değeri sıralamasında 2022 yılı itibariyle 144’üncü sıraya kadar ilerlemeyi başarmıştır. 2022 yılı ve sonrası için tahminleri ise analistler tarafından olumlu yönde açıklanmaktadır. Universal Market Access (UMA) adıyla, Ethereum blok zincir üzerinde sentetik varlıkların oluşturulması için geliştirilen bir protokol olan proje, bu özelliği ile piyasalarda ihtiyaç duyulmaya başlamıştır. Gelecek pozisyonunda proje hedefleri de olumlu yönde katkı sağlayacaktır. 

    UMA Coin Geleceğine İlişkin Grafik Analizi

    Listelendiği borsalarda bir süredir alış fırsatı sunan UMA Coin, riskli fiyat hareketleri nedeniyle yüksek fiyattan yatırım yapanların zarar etmesine neden olmuştur. Teknik analizlere bakıldığında en yüksek 41,56 USD seviyesini gören UMA, bu seviyenin çok altına gerilemiştir. Sert düşüş sonrasında yeniden yön arayışına giren UMA, yatırımcısı için hala riskli bir yapı sunmaktadır.

    Güncel durumda 1 UMA fiyatı %uma+try% TL. Döviz cinsinden ise %uma+usd% Dolar olarak borsalarda alıcı bulmaktadır. Son olarak, UMA Coin 24 saatte %uma+yuzde%.

    UMA Coin Fiyat Tahminleri

    Uzman kripto topluluklarından gelen fiyat tahminleri UMA yatırımı yapmak isteyenlere umut vaat etmektedir. Ancak genel görünümde piyasalarda sezilen birçok risk fiyatının olumsuz dengelenmesine de neden olabilmektedir. Currency, Trading Beast ve Price Prediction gibi uzman platformlardan gelen 3 önemli fiyat tahmini öne çıkmayı başarmıştır. İşte usta analistlerin UMA coin fiyat tahminleri ve analizleri: 

    • Currency UMA Coin Fiyat Tahmini 

    2022 yılının ilk aylarında 7 dolar seviyesinin üzerinde seyretmeye başlayan UMA, Currency tahminine göre fiyatı yükseliş göstermektedir. 2022’nin ilk yarısında Haziran itibariyle fiyat hedefini 12 dolar bandı olarak belirlemiştir. Ancak bu fiyat hedefinin tutturulması için piyasa görünümün düzelmesi gerekiyor. Fiyat beklentilerinin kısa süre önce olumlu yönde gelişmesinin ardından daha uzun vadeli görünümde uzmanların olumlu yorumları ile karşılaşmak mümkündür. 

    • Trading Beast UMA Coin Fiyat Tahmini 

    Trading Beast uzmanları UMA Coin’in iyi bir yatırım aracı olup olmadığı sorusuna kesin yanıt verememektedir. Kısa vadede çelişkiler ve sert fiyat hareketleri görülmektedir. Uzun dönemli pozisyonu ise piyasa değerini 521 milyon dolar seviyesinin üzerine taşıyarak sıralamasını güçlendirmesi yönündedir. 2022 yılı ve sonrasına ilişkin beklentileri ise çelişkili bir projeksiyon izlemektedir. Uzun vadeli pozisyonda pozitif bir hareket sunmasını bekleyen Trading Beast uzmanları, yatırımcıları yine de fiyat dalgalanmalarına karşı uyarmaktadır. 

    • Price Prediction UMA Coin Fiyat Tahmini 

    Piyasa değeri hakimiyeti mevcut görünümde %0,03 seviyelerinde seyreden UMA Coin, Price Prediction tahminlerine göre olumlu bir görünüm çizmektedir. Ancak 2021 Şubat ayında görülen 41 dolarlık en yüksek seviyenin ardından, 2022 yılının aynı döneminde fiyatının 30 dolardan fazla düşmesi dikkat çekmiştir. Bu gibi sert fiyat dalgalanmalarından uzak durmak için UMA’nın yakından takip edilmesi tavsiye edilmiştir. 

    Sonuç Olarak

    Yazımızda uzmanların bakış açıları ile UMA Coin geleceğini ve fiyat tahminlerini aktardık. Kısa, orta ve uzun vade için son derece çelişkili bir hareket izleyen UMA, kârlı yatırım bir yatırım olup olmayacağı konusunda uzmanlardan net bir yorum alamamıştır. Fiyatında görülen sert inişler ve çıkışlar onu riskli bir yatırım yapmaktadır. Piyasa değeri açısından fena bir konumda olmasa da 2021 – 2022 döneminde görülen sert düşüş, 2022 yılından sonraki dönem için riskin devam edeceği tahminlerini ortaya çıkarmıştır.

    Benzer Başlıklar

    Daha Fazla Yükle