Kriptopara

2022 iExecRLC (RLC) Geleceği, 3 Uzmandan Tahmin

    Kripto yatırımcısının yeniden gündemine giren RLC, projenin 2022 yılı hedeflerini yılın ilk yarısında yakalaması ile öne çıkmayı başardı. Kısa ve orta vadeli risklere rağmen iyi bir grafik çizmesi dikkat çekiyor. Projenin endüstri için sağladığı faydalar ve RLC ile piyasalarda gösterdiği performans olumlu yönde değerlendirilmektedir. 2022 yılı ve sonrasına dair iExec RLC (RLC) projesinden gelecek beklentileri ve RLC fiyatına dair uzman analizlerini ise kripto meraklıları için bir araya getirdik. 

    iExec RLC (RLC) Coin Geleceği

    2017 yılından başlayarak günümüze kadar başarılı bir proje vizyonu ile gelmeyi başaran iExec, takip eden diğer yıllarda da beklentilerin üzerinde bir işlem hacmi ile öne çıkmayı hedeflemektedir. Projenin roadmap (yol haritası) oluşturulurken gelecek hedeflerine dair ipuçları ve başarı potansiyeli de ortaya çıkmıştır. Genel hatları ile 2022, 2023 ve takip eden 5 ila 10 yıllık projeksiyonda iExec RLC geleceği ve hedefleri ise kısaca şöyle özetlenebilmektedir:

    • 2022 Q1 kapsamında topluluk ödül programı denemeleri ile etkinliğini artırmayı hedeflemektedir. 
    • 2022 Q2 kapsamında ise proje güncelleme makinesi, Web3 Business Hackathon Etkinliği gibi önemli adımları ile dikkat çekmiştir. 
    • 2023 ve 2024 yılı için yeni hedefler ile teknik açıdan eksiklerin tamamlanması hedefleniyor. 
    • Uzun vadede görünümüne dair olumlu beklentilerin proje hedeflerinin yakalanması ile ilintili olduğu değerlendirilmektedir. 

    İExec RLC (RLC) Coin Geleceğine İlişkin Grafik Analizi

    RLC piyasa hareketleri ile beklentileri nispeten karşılama eğilimi ile dikkat çekmiştir. Bir önceki döneminde oluşan tobo formasyonu ve hemen ardından kırılımlarla olası hedeflerin görülmesi dikkat çekmiştir. RLC/USDT görünümüne göre bu yorum yapılsa da çelişkili bir projeksiyon takip edilmeye devam edecektir. Uzman tahminleri ve yatırımcıların öngörüleri kapsamında RLC fiyatında inişlerin sert bir şekilde anlık olarak devam edebileceği de aktarılıyor. Kripto para piyasalarında genel görünüm 2022 yılı için negatif eğilim göstermesi nedeniyle RLC fiyatında da beklentiler bu yönde gelişmiştir.  

    İExec RLC (RLC) Coin Nedir, Nasıl Çalışır?

    iExec RLC, blok zincir tabanlı bilgi işlem varlıkları için merkezi olmayan pazardır. İExec Marketplace, kayak sağlayıcıları kaynak kullanıcıları ile birleştirerek herkesin bilgi işlem gücü ve veri kümeleri ile uygulamalardan para kazanmasına ya da kiralamasına olanak tanıyan bir platformdur. Kısaca bilgi işlem sağlayıcı konumunda yer almaktadır. RLC ise platform yerel belirtecidir. 

    İExec pazarının çalışma mantığına bakıldığında ise teknik açıdan farklı bir yol belirlendiği görülmektedir. Diğer herhangi bir emtia gibi, küresel bir pazarda alınıp satılması için bilgi işlem varlıklarının yeni bir paradigmadan yararlanmasını sağlamaktadır. Bilgi işlem kaynaklarına isteğe bağlı erişim sağlayan iExe, büyük veri, sağlık, yapay zeka, FinTech ve daha birçok alanda altyapı desteği sunmaktadır.  

    İExec RLC (RLC) Kullanım Alanları Nelerdir?

    Son teknoloji kripto para birimi olarak RLC işlevsel bir özellik taşımaktadır. Birçok bilgisayarda çalıştır anlamına gelen RLC ile standart ve güvenli ödemler sağlayan kripto para birimi olarak kullanılmaktadır. Herhangi bir kripto para biriminde görüldüğü üzere RLC güvenli ve kolay bir şekilde saklanabilmektedir. Buna ek olarak kullanıcılar arasında transfer etmek, takas edilmesi, bölünebilir ve ödeme yapmak için de kullanılmaktadır. İhtiyaç duyulan anda iExec kaynaklarına erişmek için kullandıkça öde esasına göre RLC jetonları ile ödeme işlemlerini de yapılması sağlanmaktadır. Tüm bilgi işlem kaynaklarına erişmenin kolay yolunu sunmasıyla bu amaçla kullanılmaktadır.  

    İExec RLC (RLC) Coin Fiyatı Kaç Dolar? 

    Güncel verilere göre şu anda 1 RLC fiyatı %iexec-rlc+try% TL. Döviz cinsinden ise %iexec-rlc+usd% Dolar olarak borsalarda alıcı bulmaktadır. Son olarak, iExecRLC fiyatı 24 saatte %iexec-rlc+yuzde%.

    İExec RLC (RLC) Coin Ne Olur, Beklentileri Ne?

    Tüm kaynak sağlayıcılar, iExec ağının kullanımının en kolay ve basit hale getirilmesini sağlamaktadır. Platform için birçok özel işlem için tercih edilen RLC, bu işlevselliği ve teknik altyapısı ile piyasalarda da uzmanlardan olumlu beklentiler yaratmıştır. Bu yönden RLC 2022 yılı ve sonraki dönemde belirsizlik eğiliminin piyasalardan kaybolması halinde daha etkili bir yapıya girmiştir. Fiyatının kısa ve orta vadede inişli çıkışlı yapı sunmasına rağmen uzun vadede daha pozitif bir görünüm bulunmaktadır.  

    İExec RLC (RLC) Coin Projesi Güvenilir Mi, Alınır Mı? 

    iExec ağının ortaya çıkmasında etkili olan isimler arasında aynı zamanda projenin CEO’su Gilles Fedak yer almaktadır. Diğer kurucu ortaklardan Haiwu He ise yine önemli birçok projede yer alan ve iyi bir kariyer ile dikkat çeken isimler arasında yer almaktadır. Bu yönden proje güven vermektedir. 

    Teknik açıdan bakıldığında ise akıllı sözleşmelerin Ethereum blok zinciri üzerindeki ölçeklenebilirlik, gizlilik ve bağlanabilme dahil her türlü sınırlamanın üstesinden gelmesine yardım olmasıdır. 

    İExec RLC (RLC) Coin'i Benzersiz Yapan Nedir?

    iExec RLC (RLC), proje hedefleri ve şu ana kadar ulaşılan hedefler kapsamında benzersiz yapısı ile dikkat çekmektedir. Bilgi işlem varlıkları için önemli bir merkeziyetsiz platform olma özelliği ile iExec RLC beklentileri karşılama hedefine sahiptir. Projenin benzersiz yanlarından bazıları ise şunlardır:

    • Yüksek düzeyde güvenlik için güvenilir yürütme ortamı olarak bilinen TEE sistemini geliştirmiştir. 
    • Web2 altyapısınca sağlanan bilgilere erişmek için akıllı sözleşmelerden çıkılmasının güvenli olmasını sağlamaktadır. 
    • DApp olarak bilinen blok zincir üzerinde çalışan dağıtık uygulamalar sunmaktadır. 

    İExec RLC (RLC) Coin'in Avantaj ve Dezavantajları Nelerdir? 

    iExec RLC (RLC) avantajları kısaca şunlardır:

    • Kullanımı kolaydır.
    • ERC – 20 uyumlu Ethereum üzerinde yer alan RLC dijital varlığı güvenlidir. 
    • Açık kaynaklı yazılım ve protokollerle blok zinciri uygulamalarını ölçeklendirme özelliği sunar. 

    iExec RLC (RLC) dezavantajları:

    • Diğer pek çok kripto projesi gibi belirsizlikler nedeniyle RLC riskli bir yatırım aracıdır. 
    • Beklentilerin altında kalabilir. 

    İExec RLC (RLC) Coin Hangi Borsalarda Listeleniyor?

    iExec RLC (RLC) listeleyen borsalardan bazıları şunlardır:

    • Binance
    • Coinbase Exchange 
    • Bithumb 
    • KuCoin

    İExec RLC (RLC) Coin Fiyat Tahminleri ve Hedef Fiyat 

    RLC hakkında uzmanların tahminleri 2022 yılı ve sonrası döneme dair beklentilerin olumlu yönde gelişmesine neden olmuştur. Uzmanların bu tahminleri ise genel görünüme işaret ettiği için yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. 3 uzmanın RLC fiyatı için hedefleri ise kısaca şöyledir:

    • Wallet Investor uzmanlarına göre RLC 1 yıllık görünümde yüksek riskli bir araçtır. 1 yıllık tahmin 0,088 USD olarak belirlenmiştir. Uzun vadede ise daha iyi bir görünüm beklenmektedir. 
    • Price Prediction platformunda ise analizler 2022 yılı için 0,96 doları göstermektedir. 2025 yılı için hedef ise 2,70 USD olarak dikkat çekmiştir. 
    • Tech News Leader platformunda ise beklentiler 1 yıl için 1,76 USD, 5 yıllık uzun vade projeksiyonu için 5.40 USD değerinde görülmüştür.  

    Sonuç 

    Bilgi işlem varlıkları için blok zincir tabanlı merkezi olmayan bir platform olan iExec, proje hedefleri kapsamında iyi bir beklenti yaratmıştır. Ancak piyasalarda RLC görünümü genel görünümde ciddi kayıpların yaşanması nedeniyle riskli bir yapı sunmaktadır. RLC yatırımı yapmak isteyenlerin bu nedenle temkinli olmaları gerektiği aktarılmaktadır. Uzmanların genel kanısı ise proje hedeflerinin gerçekleştirilmesine bağlı olarak daha pozitif bir hareketi görülmesi yönündedir.

    Benzer Başlıklar

    Daha Fazla Yükle