Kriptopara

2022 EOS Coin Geleceği, 3 Uzmandan EOS Tahmini

    Kripto piyasalarda başlayan toparlanma eğilimi sonrasında EOS projesi birçok yönden öne çıkmayı başardı. 2021 yılının sonu itibariyle başlayarak 2022 yılında da devam eden çöküş yatırımcıları endişelendirmeye devam ediyor. Analistlerin son dönemde radarına takılan kripto projelerden olan EOS ise piyasadaki yeni hareketi sonrasında dikkat çekti. Uzmanların EOS hakkında merak edilen tahminleri ve EOS projesinin geleceğine dair detayları sizler için bir araya getirdik.  

    EOS Network (EOS) Coin Geleceği

    EOS Network Foundation, EOS ağı için koordineli bir gelecek planlamak ve pozitif bir küresel değişime katkı sağlamak için merkeziyetsiz bir teknoloji yaratmayı hedeflemektedir. Son derece güçlü bir gelecek vizyonuna sahip EOS, ekosistemi sayesinde gelecek vaat eden projeler arasında yer almayı başarıyor. 2022 yılında ortaya çıkan küresel ekonomik değerler sonrasında genel görünümde risk teşkil etse de uzun vadede pozitif bir görüntü çizmiştir.

    EOS projesinin gelecekte daha güçlü bir konuma gelmesini sağlayacak ve projenin yol haritasında da yer verilen gelecek hedefleri ise kısaca şöyledir:

    • EOS Network Foundation, fonların verimli projelere ve ürünlere serbestçe akmasını sağlamak için destek sunar. EOS ağının parlak geleceği finansa edilir.
    • Topluluk, koordinasyon, işbirliği ve fikir birliğinden ödün vermeyen, dünya çapındaki geliştiricileri birleştirerek ve güçlendirerek benzeri görülmemiş yenilikleri kolaylaştıran bir gelecek inşa etmektedir.
    • 2022 yılının belirsizliklerinden etkilense de uzun vadede çok daha başarılı bir konumda olması hedeflenmektedir.

    EOS Coin Geleceğine İlişkin Grafik Analizi

    Teknik analizlerinde karmaşık bir projeksiyon izleyen EOS, çalkantılı piyasa döneminde de güçlü duruş sergilemiştir. Eylül 2021’den beri devam eden düşüş trendini artık kırması beklenen EOS, BTC’nin de benzer bir yol izlediği görülmektedir. Yakın gelecek atağa geçmesi beklenen BTC yükselişi, EOS’un da bu trendi yakalayacağına işaret etmektedir. Şu anki formasyonunda direnç ve destek noktaları risk faktörünü ortaya koymaktadır. EOS’un bir süre daha yakın takipte kalması ve değişken piyasalardaki güncel verilerin izlenmesi gerekmektedir. 

    EOS Network (EOS) Coin Nedir, Nasıl Çalışır?

    EOS Network Foundation, ademi merkeziyetçilik ve topluluk aracılığıyla EOS ağı için koordineli bir gelecek vizyonu çizen, pozitif bir küresel değişim için bir güçtür. EOSIO blok zincir, kendi içindeki kripto para birimi EOS ile çalışmaktadır. Platformu üzerinden merkeziyetsiz uygulamaları (DApp) destekleyen merkeziyetsiz bir sistemdir. EOS ise sistemin kendi tokenidir.

    EOS, merkezi olmayan uygulamaların hem dikey hem de yatay ölçeklendirilmesine, hesap yönetme, kimlik doğrulama ve uygulama programlamasına ve daha birçok işleme izin veren, blok zincir mimarisi sunan bir yazılımdır. Merkeziyetsiz bir sistem olan EOS, birden fazla ölçeklendirilebilir yapıdadır. EOS ise ağın kripto para birimidir.

    EOS Kullanım Alanları Nelerdir?

    EOS ağı, sitemin kendi kripto para birimi olan EOS tarafından çoğu zaman iş amaçlı olarak kullanılmaktadır. EOS ekosisteminde bulunan merkezi olmayan uygulamaları fonlamak ve stake için de kullanılmaktadır. Kendi içindeki kripto para birimi EOS ile çalışan ve platform üzerinden DApp’leri destekleyen merkeziyetsiz bir sistem olarak kullanılmaktadır.

    EOS Coin Fiyatı Kaç Dolar?

    Güncel verilere göre şu anda 1 EOS fiyatı %eos+try% TL. Döviz cinsinden ise %eos+usd% Dolar olarak borsalarda alıcı bulmaktadır. Son olarak, Eos Coin fiyatı 24 saatte %eos+yuzde%

    EOS Coin Ne Olur, Beklentileri Ne?

    EOS projesinden hem piyasalar hem de endüstrisi açısından beklentiler oldukça olumludur. Son yıllarda görülen belirsizlik eğilimine rağmen göstermiş olduğu toparlanma eğilimi ile yakın takibe alınmıştır. Merkeziyetsiz ve kendi kendini yöneten bir şirket modelini benimsemesi de endüstriyel ölçekte DApp’lerin kurulumunu sağlayan bir akıllı sözleşme platformu ve merkeziyetsiz işletim sistemi olarak birçok soruna çözüm üretmektedir.

    Kullanıcılara birçok vaatte bulunan EOS, merkezi olmayan uygulamaların dikey ve yatay ölçeklenmesini sağlayan bir blok zincir mimarisi sunmaktadır. 2022 yılı ve sonrasında küresel piyasalarda görülecek toparlanma EOS gibi varlıkların da fiyatlarında pozitif değişimlerin olacağı beklentisinin ortaya çıkmasına neden olmuştur.

    EOS Network (EOS) Coin Projesi Güvenilir mi, Alınır mı?

    EOS Network Foundation, EOS Network için birçok önemli rol oynamaktadır. Ağ problemlerinin, varlıklarının ve yaratıcılarının büyümesi ve gelişmesini teşvik etmek için ağ geliştirmeleri, mali ve mali olmayan koordinasyon desteği, geri bildirim döngüleri, finansman tahsis etme gibi daha pek çok görevi üstlenmektedir. Topluluk odaklı yönetim ve merkeziyetsiz çözümler sunması güvenilirliğini artırmaktadır.

    EOS teknik açısından incelendiğinde geliştiricilerin işlemlerini DPoS konsensüs mekanizması ile yürüttüğü görülmektedir. Yves La Rose tarafından kurulan EOS Ağı Vakfı, güven veren projeler arasında yerini almıştır.

    EOS Coin'i Benzersiz Yapan Nedir?

    EOS Network, hem kullanım alanı hem de çözüm önerileri ile benzersiz bir yapı sunmaktadır. Bu benzersiz yapısı gelecek dönemde de performansını olumlu yönde etkileyecektir. EOS ağını öne çıkan benzersiz özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

    • EOS tarafından her işlemin ve uygulamanın şeffaf olması için uygun yazılım tercih edilmiştir.
    • Şeffaflık sayesinde hatalı işlemler ağdaki herkes tarafından görülerek düzeltilebilmektedir.
    • EOS Network aynı zamanda yüksek hızda işlem imkanı vermektedir.
    • DPoS adlı fikir birliği algoritması ile güvenli bir yapıdadır ve madenciliği yapılamamaktadır.

    EOS Coin'in Avantaj ve Dezavantajları Nelerdir?

    EOS Network (EOS) avantajlarından bazıları kısaca şunlardır:

    • Açık kaynak işbirliği ile oluşturulmuş teknoloji.
    • Her gün güncellenen EOS, ENF projeleri, haberleri ve içerikleri güncellenmektedir.
    • EOS ekosistemi için yeni bir başlangıç sağlamak ve gelişen geleceği kolaylaştırmayı başarmaktadır.
    • Çok yönlülüğü ile merkezi olmayan toplulukları geliştirmektedir.

    EOS Network (EOS) dezavantajları:

    • Piyasa belirsizliklerinden değeri olumsuz yönde etkilenmiştir.
    • Sert fiyat dalgalanmaları risk teşkil eder.
    • Sistem açıkları ve siber saldırılara karşı riski bulunmaktadır.

    EOS Coin Hangi Borsalarda Listeleniyor?

    EOS listeleyen kripto para borsalarından bazıları şunlardır:

    • Binance
    • Huobi Global
    • KuCoin
    • io
    • Coinbase Exchange

    EOS Coin Fiyat Tahminleri ve Hedef Fiyat

    EOS hakkında 2022 yılı ve sonrasına yönelik uzman tahminleri güncellendi. Gelecek dönem performansında beklentilerin neler olduğunu yakından takip eden birçok yatırımcı fiyat hareketlerini merak ediyor. 3 uzmanın EOS hakkında piyasa tahminleri ve gelecek dönem fiyat hedefleri ise kısaca şöyle:

    • İsabetli tahminlere sahip Price Prediction platformunda 2022 yılı için 1,44 dolar hedefi görülmektedir. Takip eden 3 yıl içinde ise en yüksek 4.89 dolar beklentisi oluşmuştur.
    • Wallet Investor analistleri ise 1 yıllık kısa vadede riskli bir yatırım olarak değerlendirmektedir. 1 yıllık tahminde 0,5083 dolar seviyelerinde kayıp riski görülmektedir.
    • Swap Space platformunda yer alan Trading Beast tahmininde ise 2025 sonuna kadar 1.94 dolar olarak hedef fiyatın yakalanmasının mümkün olduğu tahmin edilmiştir.

    Sonuç

    Uzmanların EOS projesinden beklentileri pozitif bir eğilim taşımaktadır. Uzun vade için olumlu olsa da kısa ve orta vadeli görünümde risk faktörü yüksektir. Piyasalardaki birçok kripto projesinde olduğu gibi yatırımcısının temkinli işlem gerçekleştirmesi gerekmektedir. Genel hatlarıyla sektör için önemli çözümler sunması ile umut vaat eden bir proje olarak değerlendirilmektedir. Bu özelliği sayesinde birçok yatırımcının portföyünde yerini almıştır.

    Benzer Başlıklar

    Daha Fazla Yükle