Kripto Para

Ethereum metaverse girecek Playboy’u rakibine kaptırdı!

    Devasa şirketler metaverse’e girerken Ethereum, büyük bir projeyi rakiplerine kaptırdı! ABD kökenli Playboy, metaverse’e giriş için ortağını seçti. Ethereum yerine The Sandbox ekibi ile çalışacak olan şirket, MetaMansion ismini verdiği eğlence malikanesini inşa etmek için start verdi.

    ABD merkezli yetişkin dergisi Playboy, bir süre önce duyurduğu metaverse girişi için startı verdi! 1953 yılında Hugh Marston Hefner tarafından kurulan dergi, “MetaMansion” ismini verdiği eğlence malikanesini metaverse’de inşa etmek içinse sanılan aksine Ethereum’u değil The Sandbox’u tercih etti!

    Ethereum Satın Alım İddiası Boş Çıktı!

    Bir süre önce Playboy tarafından metaverse ürünleri geliştirileceği yönünde açıklama yapılmış, bu açıklama ile birlikte tüm gözler Ethreum’a çevrilmişti. Kamuoyu şirketi ETH alacağını beklentisi ile çalkalanırken, yakın tarihli bir tweet ile metaverse girişi doğrulansa da ETH iddiası boşa çıktı!

    Şirket, The Sandbox ekibi ile çalışması tercih etti. Metaverse’de “MetaMansion” adını verdiği eğlence malikanesini inşa etmeye hazırlanan Playboy, Ethereum yatırımcılarına attığı feykle de dikkat çekti.

    “Sınıfının En İyisi Tasarım Ekibiyle Çalıştığımız İçin Heyecanlıyız”

    Playboy baş marka ve strateji sorumlu Rachel Webber tarafından duyurulan metaverse hamlesinde, nasıl bir proje istenildiğine yönelik önemli bilgiler paylaşıldı. İlk olarak The Sandbox seçimi ile heyecanlı olduklarını dile getiren Webber, “Meta veri tabanında birinci sınıf, özelleştirilmiş bir playboy oyun ve sosyal deneyim ortamı oluşturmak için The Sandbox ve sınıfının en iyisi tasarım ekibiyle çalıştığımız için heyecan duyuyoruz” dedi.

    Eğlence malikanesi için Playboy ile anlaşan The Sandbox ekibi de bu anlaşmadan memnun. Ekip adına konuşan The Sandbox COO’su ve kurucu ortağı Sebastian Borget, “Zengin içerik arşivini meta veri deposuna getirmekten ve gerçek hayranların bu ikonik markanın sanal komşuları olmasını sağlamaktan memnunuz” ifadeleri ile anlaşmaya yönelik yaklaşımlarını açıkladı.

    Dev Markalar Birer Birer Metaverse’e Giriyor!

    Facebook’un CEO’su Marc Zuckerberg tarafından fitili ateşlenen metaverse alemi büyüyor! Facebook’un ismini Meta olarak değiştirmesi ile kamuoyu gündemine giren ve pek çok NFT tabanlı oyun ile büyüyen metaverse, dev şirketlerin girişimleri ile büyümeyi sürdürüyor. Erkek yetişkin dergisi Playboy da metaverse’de yerini alarak bu alanın popülaritesinden yararlanmak için The Sandbox ile işbirliğine gitti. Önümüzdeki günlerde çok daha büyük şirketlerin metaverse yatırımlarının duyurulacağına ilişkin beklenti de Playboy ile bir kez daha arttı.

    Benzer Başlıklar

    Daha Fazla Yükle