Kriptopara

2022 Secret (SCRT) Coin Geleceği ve En İyi 3 Tahmin

    Cosmos ağında yer alan projelerin popülerliğinin ve öneminin artmasının ardından Secret (SCRT) piyasalarda çokça konuşulmaya başlamıştır. Kripto topluluklarında da öne çıkan ve son dönemde güçlü projeler arasında gösterilen Secret, uzmanlardan da 2022 hedefleri doğrultusunda revizeler almıştır. En iyi Secret (SCRT) tahminlerini ve proje detaylarına dair merak edilen soruların yanıtlarını sizler için bir araya getirdik. 

    Secret (SCRT) Coin Geleceği 2022

    2022 yılı en çok kripto para piyasaları üzerinde negatif etkilere neden oldu. Birçok proje gibi Secret’ın da negatif bir eğilim gösterdiği ifade edilmektedir. Geleceğine dair yapılan analizlerde ise uzun vadeli görünümün pozitif olduğu ifade edilmektedir. Projenin yol haritası ve geleceğine dair hedeflerinin gerçekleştirilmesi halinde daha başarılı bir konumda olması beklenmektedir. Geleceğine dair Secret (SCRT) Coin geleceği hakkında öne çıkan başlıca detaylar ve yol haritasına dair ipuçları ise kısaca şöyle özetlenebilir:

    • Bir sonraki sürümünde Gizli Sözleşme işlevselliği sunmasıyla 2022 yılından itibaren başlayarak istikrarlı bir görünüm çizebilir. 
    • Kozmwasm tabanlı sözleşmeler, Intel SGX yerleşim bölgeleri, istemciler ve doğrulayıcılar arasında giriş çıkış verilerinin şifrelenmesi gibi kilometre taşları detaylı bir gelişim çabasına işaret etmektedir. 
    • Bu kilometre taşlarının gerçekleşmesi halinde gelecek 5 – 10 yıl ve daha uzun vadede kullanımının da yaygınlaşması beklenmektedir. 

    Secret (SCRT) Coin Geleceğine İlişkin Grafik Analizi

    SCRT teknik analizlerinde geleceğine dair kritik sinyaller yer almaktadır. 2022 yılı başı itibariyle iyi bir alım fırsatı sunduğu aktarılan SCRT, destek çizgisine geçici bir geri çekilme olasılığına sahip bir görünüm çizmiştir. Daha uzun vadede ise görünüm daha pozitif olsa da risk faktörü fiyat dalgalanmasına işaret etmektedir. 2022 yılında takip ettiği mevcut formasyonda direnç ve destek noktasını yeniden belirlenmesi için yön arayışı devam etmektedir. Yatırımcısının bu hareketlerden olumsuz etkilenmemesi için piyasa verilerini doğru bir şekilde değerlendirmesi önemlidir. İşlem öncesinde kırılmalara ve direnç – destek noktasına göre pozisyon almanız önerilmektedir. 

    Secret (SCRT) Coin Nedir, Nasıl Çalışır?

    Secret (SCRT), Cosmos ağı üzerinde inşa edilmiş, gizlilik odaklı çalışan bir blok zincirdir. SCRT ise bu ağın belirtecidir. Kendi tanımlamasına göre, Gizli Ağ olarak özelleştirilebilir gizliliğe sahip ilk blok zinciridir. Çalışma sistemine bakıldığında ise akıllı sözleşmelerine Gizli Sözleşmeler adı vererek, DApp’lerin, akıllı sözleşmelerin diğer blok zincirlerde çalıştığına benzer şekilde, Secret üzerinde özel verileri kullanmasına izin vermektedir. 

    Veri gizliliğinin garanti edilmesi için TEE olarak bilinen Güvenilir Yürütme Ortamı içinde şifreleme protokolleri ve anahtar yönetimi bir araya getirilerek sağlamaktadır. Çalışma prensibi, ortaya çıkışı ve gelecek hedeflerine göre Secret (SCRT), gizliliği koruyan akıllı sözleşmelere sahip ilk blok zinciridir.  

    Secret (SCRT) Kullanım Alanları Nelerdir?

    Ağın yerel belirteci olarak SCRT birçok işlevsel özellikte kullanılabilir. Stake etme, oylamalara katılma ve ağ işlemlerinde ücretlerin ödenmesi için SCRT kullanılmaktadır. SCRT aynı zamanda bir yönetim belirteci olarak da işlem görmektedir. Doğrulayıcı ödül ve token takaslarında işlem ücretlerinin bir payını aldığı ağda düğüm işletilmesi için de gereklidir. Hem ağın hem Secret işlemlerinin güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi sağlamak adına SCRT kullanılmaktadır. 

    SCRT Coin Fiyatı Kaç Dolar?

    Güncel verilere göre şu anda 1 SCRT fiyatı %secret+try% TL. Döviz cinsinden ise %secret+usd% Dolar olarak borsalarda alıcı bulmaktadır. Son olarak, Secret Coin fiyatı 24 saatte %secret+yuzde%.

    Ekim 2021’de SCRT fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 10,64 USD değerini görmesinin ardından düşüş trendi başlamıştır. Bu tarihten sonra 10 doların altında inişli çıkışlı bir pozisyon izleyen SCRT, 5 doların altına kadar gerileyerek 2022 yılının ilk aylarında ciddi bir endişe yaratmıştır. Yaşanan bu düşüşlerin alım fırsatı yaratabileceğine dair görüş bildiren bazı analistler olsa da piyasalardaki belirsizlik halinin tedbirli işlem yapılması gerektiği sonucunu doğurmaktadır. 

    Secret (SCRT) Coin Ne Olur, Beklentileri Ne?

    Gizlilik odaklı olması ve kripto endüstrisinde aranan birçok ihtiyaca çözüm sunması ile beklentileri de olumlu yönde seyretmektedir. İyi bir proje olduğu görüşünü bildiren birçok uzmana göre SCRT, yeniden rekor seviyesinin üzerine çıkma potansiyeline sahiptir. Beklentilerin ekseriyet uzun vadede ve risk faktöründen uzak değerlendirilmesi ise yatırımcılar için olumsuzluk teşkil etmektedir. 

    Secret (SCRT) Projesi Güvenilir mi, Alınır mı? 

    Secret Foundation tarafından mahremiyete odaklanan ve merkezi olmayan teknolojilerin benimsenmesine adanmış bir kuruluş tarafından kurulmuştur. Chicago merkezli girişimci olan ve sektörün güvenilir isimlerden biri olan Tor Bair bu vakfın kurucusudur. 

    Proje yönünden ekip ve kurucuları ile güven veren Secret (SCRT), Tendermint adlı yetkilendirilmiş bir hisse kanıtı konsensüs mekanizması kullanmaktadır. Doğrulayıcılar, işlemleri doğrulama ve protokolün çalışmasını sağlamak için aynı zamanda blok zincirinin güvenliğini sağlayacak SCRT’yi paylaştırmaktadır. Teknik yönden de güvenilir ve gelecek vaat eden bir proje olarak portföylere eklenebilir. 

    Secret (SCRT) Coin'i Benzersiz Yapan Nedir?

    Ethereum gibi blok zincirlerin sunmadığı gizlilik ve verilerin uçtan uca şifrelenmesine odaklanması ile Secret benzersiz bir yapıdadır. Projeyi benzersiz kılan diğer başlıca özellikler ise kısaca şöyledir:

    • Kullanıcılarına ağa şifreli girdi göndermesini sağlar,
    • Doğrulayıcılar şifreli veriler ile hesaplamalar gerçekleştirir, 
    • Şifreli çıktılar ve şifreli sözleşme durumu ağa kaydedilir,
    • Gizliliği koruyan akıllı sözleşmeler sahip ilk blok zinciridir.  

    Secret (SCRT) Coin'in Avantaj ve Dezavantajları Nelerdir? 

    Secret (SCRT) avantajları:

    • Yeni ve benzersiz gizlilik işlevselliği ile Web3 uygulamalarının temelini oluşturmaktadır. 
    • Cosmos’un ölçeklenebilirlik ve birlikye çalışabilirliğini kullanır.
    • NFT, DeFi ve diğer tüm unsurlar için gizlilik sağlar. 

    Secret (SCRT) dezavantajları:

    • SCRT ile piyasalarda riskli bir görünüm çizmektedir. 
    • Hedeflerini gerçekleştirmede beklentinin altında kalabilir. 

    Secret (SCRT) Coin Hangi Borsalarda Listeleniyor?

    Secret (SCRT), küresel ve güvenilir birçok kripto para ve dijtial varlık borsalarında listelenmektedir. Bu platformlar üzerinden BTC, USDT, ETH, USD gibi işlem çiftleri ile al – sat yapılabilmektedir. SCRT listeleyen borsalardan bazıları:

    • Kraken
    • Binance 
    • Huobi Global
    • DigiFinex
    • MEXC
    • Bybit

    Secret (SCRT) Coin Fiyat Tahminleri ve Hedef Fiyat 

    Secret (SCRT) hakkında 3 en iyi analistten gelen yeni tahminler 2022 yılı ve sonrası için hedefleri ortaya koymaktadır. Pozitif bir görünüm çizen SCRT hakkında 3 uzmanın öne çıkan fiyat tahminleri genel kanı oluşturması için önemlidir. Ancak yatırım tavsiyesi olarak bu tahminler değerlendirilmemelidir. En iyi uzmanların Secret (SCRT) tahminleri ise şöyledir:

    • Price Prediction: 2022 yılı için 6,15 USD ortalama fiyat beklentisine sahiptir. 3 yıl sonunda 17, 5 yıl sonrasında ise 35 USD hedefini duyurmuştur. 
    • Wallet Investor: 5 yıllık uzun vadede +400% kazanç potansiyeli gören uzmanlar, 1 yıl sonunda ise 8 USD hedefini belirlemiştir. 
    • Tech News Leader: 1 yılda fiyatının 9 USD üzerine çıkmasını bekleyen uzmanlar, 5 yıl içinde 30 USD ve 10 yıllık uzun vadede ise 203 USD hedefini açıklamıştır. 

    Özetle

    Secret (SCRT) geleceği hakkında uzman tahminleri gelecek projeksiyonunda son derece olumludur. Ancak bu tahminler risklerden uzak olduğu için piyasa belirsizlikleri tam tersi istikamette bir görünüme neden olabilir. Proje gizlilik odaklı olmasıyla piyasalar için gereklidir. Bu özelliği de genel hatları ile Secret (SCRT) projesinin umut vaat etmesini sağlamıştır. Bir süre daha takip edilerek uygun pozisyonda değerlendirilmesi gerektiği aktarılmıştır.

    Benzer Başlıklar

    Daha Fazla Yükle