Kriptopara

2022 Ambire AdEx (ADX) Geleceği, 4 Uzman Tahmini

    Kripto para, DeFi ve blok zincir teknolojilerinin farklı sektörlerde kullanılmaya başlamasıyla Ambire AdEx gibi alternatif projeler önem kazanmıştır. Dijital reklamcılık için hedeflerini duyurmasının ardından proje detayları ve altcoin piyasalarında yakaladığı yeni trendi ile ilgi odağı haline gelmiştir. Piyasanın yeni gözlerinden ADX’in 2022 yılı ve sonrasına yönelik hedefleri, ADX geleceği ve analistlerin bu konudaki görüşlerini sizler için bir araya getirdik. 

    Ambire AdEx (ADX) Coin Geleceği

    Ambire AdEx, kurulduğu ilk günden itibaren yol haritasında yer verdiği hedefleri gerçekleştirerek iyi bir çıkış yakalamıştır. Yerini de bu sayede korumayı başarsa da gelecek dönem performansı için bazı çelişkili görüşler öne çıkmaktadır. 2017 yılında merkezi olmayan bir reklam alışverişi olarak ortaya çıkan ve daha sonrasında reklam alanı/zaman ticaretine ilişkin bir protokolle genişletilmesinin ardından 2022 yılı dahil gelecek yıllar için daha vizyoner bir yapı oluşturmuştur. 

    Ambire AdEx (ADX) projesinin gelecek hedefleri ve yol haritasına dair detaylardan bazıları ise şöyle özetlenebilir:

    • Dijital reklamcılık için yeni nesil çözüm ve DeFi odaklı bir kripto cüzdan olarak Adex Network’ün yeni ismiyle yola çıkmıştır. 
    • 2016’da başlatılan proje, 2020’ye kadar geçen süreçte roadmap hedefleri kapsamında AdEx Staking ile ilerleme kaydetmiştir. 
    • Ekosistemini gelecek 5 – 10 yıl içinde genişletmesi ve etkin hale getirmesi hedeflenmektedir. 

    Ambire AdEx (ADX) Coin Geleceğine İlişkin Grafik Analizi

    ADX, 2022’nin ilk aylarından itibaren piyasa belirsizliklerinden diğer birçok kripto para birimi gibi negatif etkilenmiştir. Piyasaları izleyen bu yatırımcılara göre yükseliş trendine başladığı yönünde görüş bildirilmiştir. Risklere karşın stopsuz asla işlem yapılmaması gerektiğini ifade eden uzmanlar, ADX/USDT görünümü için bu değerlendirmelerde bulunmuşlardır. Hacim artışına dikkat çeken anonim yatırımcılar ise Tradingview analistlerine göre %18 sert yükseliş beklentisi yarattığı ifade edilmektedir. Risk faktörünün ise göz ardı edilmemesi gerektiği aktarılmaktadır. 

    Ambire AdEx (ADX) Coin Nedir, Nasıl Çalışır?

    AdEx, reklam sahtekarlığını, kötü amaçlı reklamcılığı azaltan ve kullanıcı gizliliğini korumayı hedefleyen dijital reklamcılık için açık, güvenli en aza indirilmiş bir protokol ve yığındır. 2017 yılında dijital reklamcılık için merkezi olmayan bir reklam alışverişi olarak ortaya çıkmış, sonrasında ise bugünkü tam yığın çözümüne dönüşmüştür. ADX ise Ambire AdEx platformunda birçok işleme yarayan yerel yardımcı program belirtecidir. 

    Platformda yer alan her reklam kampanyası için doğrulayıcılar atanmaktadır. Bu sayede yayıncılar ile reklam verenler arasında mikro ödemlerin 2. katman ödeme kanalları aracılığıyla işlenmesinden sorunluluk oluşmaktadır. Stake edilen jetonlar kadar, validatör ağının güvenilirlik garantileri o kadar güçlü olmaktadır. Çalışma prensibiyle de öne çıkan Ambire AdEx, DeFi cüzdanıda sunmaktadır. 

    Ambire AdEx (ADX) Kullanım Alanları Nelerdir?

    Ambire AdEx için yerel yardımcı program belirteci olan ADX, doğrulayıcılar çalışma süresini teşvik etmek, Ambire AdEx platformu üzerinde yer alan tüm reklam kampanyalarını sorunsuz çalışmasını sağlamak için kullanılmaktadır. Ethereum üzerinde mikro ödemeler yoluyla çalışmak ve ADX belirtecinin DeFi stakingi için kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Ekosistemi genişledikçe kullanım alanlarının da buna bağlı olarak artması beklenmektedir. 

    ADX Coin Fiyatı Kaç Dolar?

    Kripto para borsalarında güncel olarak 1 ADX fiyatı %adex+try% TL. Döviz cinsinden ise %adex+usd% Dolar olarak borsalarda alıcı bulmaktadır. Son olarak, Ambire AdEx Coin 24 saatte %adex+yuzde%.

    Ambire AdEx (ADX) Coin Ne Olur, Beklentileri Ne?

    Ambire AdEx, kendini dijital reklamcılık için yeni nesil bir çözüm olarak tanımlamaktadır. Google Ads alternatifi olarak bazı çevreler tarafından değerlendirilse de yayıncıları ve reklam verenleri çevrimiçi reklam envanteri ticari yapabilmeleri için doğrudan birbirine bağlayan bir dijital reklamcılık pazarı olarak işlem görmektedir. Gelecekte merkeziyetsiz çözümleri ile daha etkin bir alan elde etmesi ve fiyatının da buna bağlı olarak toparlanma süreci yaşaması beklenmektedir. 

    Ambire AdEx Projesi Güvenilir mi, Alınır mı? 

    Ambire AdEx, dijital reklamcılık için tam şeffaflık getirmek ve reklam sahtekarlığını azaltma hedefine sahiptir. Bireylerin gizliliğine önem veren Ambire AdEx, son kullanıcı verilerini hiçbir zaman AdEx sunucularına yüklememektedir. Diğer kaynaklardan gelen verilerle eşleştirmemesi de güven veren tarafını oluşturmaktadır. Güvenilir ve gelecek vaat eden bir yapı sunmaktadır. 

    Ambire AdEx (ADX) Coin'i Benzersiz Yapan Nedir?

    Ambire AdEx birçok yönden benzersizdir. Projenin rakipsiz ve alanında benzersiz olmasını sağlayan başlıca unsurlar ise kısaca şunlardır:

    • AdEX, ADX belirteci ve DAI sabit parası olmak üzere iki kripto para birimi kullanarak çalışmaktadır. Bu da kripto oynaklığı sorununu çözmektedir. 
    • BGBM modeli üzerinde çalışan AdEx, TBM gibi daha fazla teklif verme modelini eklemeyi hedeflemektedir. 

    Ambire AdEx Projesinin Avantaj ve Dezavantajları Nelerdir? 

    Ambire AdEx (ADX) avantajları:

    • Reklam verenler için sadece gerçek trafik için ödeme yapma imkanı sunar. 
    • Yayıncılar için reklam alanlarında daha fazla gelir sunar.
    • Kendi kendini yöneten reklam pazarına sahiptir. 
    • Gerçek zamanlı raporlama sunar. 

    Ambire AdEx (ADX) dezavantajları:

    • Fiyatı inişler ve çıkışlar ile riskli bir yapıdadır. 
    • Yeni teknolojilerin kullanılması teknik sorunların görülmesine neden olabilir. 

    Ambire AdEx (ADX) Coin Hangi Borsalarda Listeleniyor?

    Ambire AdEx (ADX) birçok borsadan işlem çiftleri ile alınabilmektedir. Dünyanın en büyük borsalarında yer alan ADX; ETH, BTC, BUSD, USDT gibi kripto para ve sabit paralar ile alınabilmektedir. ADX listeleyen borsalardan bazıları ise şunlardır:

    • Binance
    • KuCoin
    • Hobi Global 
    • Gate.io 

    Ambire AdEx (ADX) Coin Fiyat Tahminleri ve Hedef Fiyat 

    Ambire AdEx projesinin önemli unsurlarından ADX hakkında analistlerin görüşlerini revize ettikleri görülmektedir. Yeni yatırımcıların da yeni yol haritasına göre stratejiler belirlemesi daha doğru olacaktır. İsabetli piyasa tahminleri ile dikkat çeken 4 analistin yorumları yatırım tavsiyesi niteliği taşımasa da genel fikir verebilmektedir. 

    Analistlerin 2022 yılı ve ADX geleceği hakkında beklentileri ise şöyledir: 

    • Price Prediction platformunda 2022 yılı için ortalama değer 0,29 USD olarak belirlenmiştir. 3 yıllık görünümde ise 2025 yılı için 0,85 USD hedefi güncellenmiştir. 
    • Digital Coin Price uzmanları ise 2022 yılı için 28 USD ortalama hedef görürken, 5 yıl sonunda 2027 yılı için hedefini 0,51 USD olarak belirlemiştir. 
    • Coin Arbitrage Bot ise 2022 yılı için 0,80, 2023 yılı için 1,43, 2024 yılı için 2,32 ve 2025 yılı için 3,76 USD hedefi ile dikkat çekmektedir. 
    • Wallet Investor uzmanları ise 1 yıllık hedefini negatif yönde güncelleyerek 0,022 USD değerini görmektedir. 

    Özet Olarak 

    Uzmanların Ambire AdEx (ADX) hakkında, 2022 yılı ve sonrası için gelecek fiyat tahminleri çelişkili bir projeksiyon izlemektedir. Proje her ne kadar dijital reklamcılığın geleceği olarak görülse de mevcut görünümde fiyat beklentileri ve hedefler olası görülmemektedir. Risk faktörünün de göz ardı edilmemesi yatırımcıların ciddi kayıplar yaşamasını engelleyecektir. Tedbirli olarak bir süre daha ADX takip edilmeli ve buna göre işlem yapılmalıdır.

    Benzer Başlıklar

    Daha Fazla Yükle