Kripto Para

Sanat ve antika fuarında bu kez NFT’ler de olacak!

    4-7 Kasım tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda 2. kez “Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı” düzenlenecek. Organizasyonda bu kez antika eserler ile birlikte NFT’ler (non fungible token) de yer alacak.

    Kripto para sektörü daha geniş sınırlara ulaştıkça NFT (non fungible token) pazarı da sınırlarını genişletti. Son dönemlerde, kripto paralara olan ilgiden ayrık bir ilgi ile büyüyen ve yoğun taleplerle karşılaşan NFT’ler, artık her alanda karşımıza çıkmaya başladı. Sanat, spor, siyaset gibi birçok alanda örnekleri görülen ve her bir örnekle daha da popüler hale gelen NFT’ler, bu kez de “Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı” kapsamında sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Fuar 4-7 Kasım Tarihleri Arasında Açık Olacak

    Plastik ve görsel sanatlara kadar geniş yelpazede birçok sanat eserinin yer alacağı, İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda 2. kez düzenlenecek olan Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı, 4-7 Kasım tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açılacak. Organizasyonda bu kez antika eserler ile birlikte NFT’ler de yer alacak. Merakla beklenen sanat organizasyonu, ünlü piyanist Gülsin Onay’ın 3 Kasım tarihinde vereceği piyano resitali ile birlikte başlayacak. Fuar, 4-7 Kasım tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

    Antikalarla Geçmişe, NFT’ler ile Geleceğe

    Söz konusu sanat organizasyonu 4 gün devam edecek ve fuara katılan firmalar, kıymetli sanat eserlerini gelen ziyaretçilerin beğenilerine sunacak. Fuarda, alanında uzman olan isimlerin katılımları ile akademik buluşmalara ve panellere de sahne olacak. Fuarda, yerli ve yabancı birçok sanatçı ile sanatçıların eserleri sergilenecek. Söz konusu fuar antika eserler ile sanatseverleri geçmişe götürmeyi ve NFT koleksiyonlarıyla da geleceğe taşımayı hedefliyor.

    Babylons NFT Pazar Yeri

    Demos Fuarcılık tarafından, Babylons NFT pazar yerinin katıklarıyla gerçekleşecek olan Babylons & IAAF Sanat ve Antika Fuarı, şimdiden sanat tutkunları ve NFT meraklılarının ilgisini çekmiş durumda. Babylons, merkezi olmayan bir NFT pazar yeri olarak, Türk mühendisler ve girişimciler tarafından Şubat 2021 döneminde hayata geçirildi. DappRadar verilerine göre Babylons, Temmuz ayında kendi ağında birinciliğe ve diğer tüm ağlarda ise üçüncülüğe kadar yükselmeyi başararak Türkiye’nin en aktif NFT pazar yeri olmayı başarmıştır.

    Benzer Başlıklar

    Daha Fazla Yükle