Blockchain sorunlarını ele almada akılcı bir yaklaşım benimseyen Waltonchain’in yerel varlığı son dönemdeki performansı nedeniyle eleştiriliyor. Projenin teknik detayları ile birlikte uzman değerlendirmelerine yer verilen içeriğimizden WTC yorum ve fiyat hedeflerine ulaşabilirsiniz.
Waltonchain (WTC) Token Geleceği
Tedarik zincirini değiştirme mottosu ile yola çıkan ve blok zinciri ile nesnelerin interneti (IoT) teknolojilerini başarılı bir şekilde entegre eden Waltonchain, son dönemde performansı ile nispeten olumsuz değerlendiriliyor. Uzmanlar ilk çıkış yıllarında yakından izlemeye aldıkları proje hakkında son günlerde görüşlerini giderek negatife doğru çevirdiler. Bu değişimin altında yatan nedenler ise şu şekilde paylaşılabilir:
- Çin merkezli bir proje olarak geliştirilen Waltonchain’in küresel bir benimsenme yakalanması uzak bir ihtimal olarak değerlendirilmektedir.
- Waltonchain geliştiricilerine yönelik yatırımcıların iddiaları arasında “bilerek projeyi öldürme” ve “dolandırıcılık” gibi söylemler artmaktadır.
- Küresel tedarik zincirine yönelik geliştirilen pek çok proje ile birlikte yapay zeka destekli projeler, Waltonchain’in rekabet gücünü zorlamaktadır.
- Binance tarafından delist edileceğine yönelik dedikodular kulislerde dolaşmaktadır.
WTC Token Geleceğine İlişkin Grafik Analizi
Anonim teknik analistler, son günlerde WTC fiyatının frekansının düştüğüne işaret ettiler. Fiyatların giderek daha dar bir bantta hareket ettiğini ifade eden teknik analistler, oluşan yapının daralan üçgene evrilebileceğini ifade ediyorlar.
Bu anlamda 0,19 USDT seviyeleri WTC için kritik bir destek noktasıdır. Bu destek üzerinde seyir devam ettikçe güçlenmesi beklenen token’de 0,29 USDT civarlarında bir kırılım beklenebilir. Eğer kırılım gerçekleşirse WTC belirtecinin ilk hedefinin 0,50 USDT olacağı söylenmektedir. Olumsuz senaryoda ise fiyatların 0,15 – 0,10 USDT seviyelerine kadar gevşeyebileceği anonim teknik analistlerce iletilen uyarılar arasında yer alıyor.
Waltonchain (WTC) Token Nedir, Nasıl Çalışır?
Waltonchain, blok zincirini IoT teknolojisi ile birleştiren tedarik zinciri odaklı bir blokchain’dir. WTC Token, donanım ve yazılım kullanarak tedarik zinciri ve lojistiğinin dağıldığı pek çok endüstri için sektörel çözümler geliştiren Waltonchain protokolünün yerel belirtecidir.
Waltonchain, blok zinciri ve IoT entegrasyonuna dayalı bir ticaret ekosistemi oluşturmak istiyor. Radyo frekansı tanımlama (RFID) teknolojisi yardımı ile tedarik zinciri kullanım durumları için gelişmiş operasyonel verimlilik sağladığını iddia eden Waltonchain, RDIF okuyucuları aracılığı ile yaptığı taramalar ile istenen verilere ulaşabiliyor. Geliştiriciler RDIF çipleri üreterek yazılım ve donanımın gücünü bir araya getirmeyi başardılar.
Waltonchain, kullanıcılarına yerel varlık WTC’ye ek alt zincirlerde kendi belirteçlerini oluşturma imkanı tanımaktadır. RFID teknolojisinin gücünü blockchain ve IoT entegresi ile artıran Waltonchain; birlikte çalışabilirlik, gizlilik ve güvenlik noktasında da benzersiz çözümler sunar. Tüm tedarik zincirini RFID verilerini kullanarak izleyen Waltonchain projesi hakkında ayrıntılı bilgi almak için Waltonchain (WTC) Token nedir isimli rehber içeriğimize göz atabilirsiniz.
Kullanım Alanları Nelerdir?
WTC Token kullanım alanları şu şekilde paylaşılabilir:
- Kullanıcılarca alt zincirlerde belirteç oluşturma işlemleri,
- Ağ güvenliği,
- Staking ödemeleri,
- Listeleme yapan kripto para borsalarından gerçekleştirilecek alım, satım ve takas işlemleri.
Waltonchain Ne Olur, Beklentiler Ne?
Waltonchain’e yönelik kripto endüstrisinde dile getirilen düşünceleri aşağıda sizler için özetledik:
- Uzmanlara göre Waltonchain küresel benimsenme kazanmaktan giderek uzaklaşmaktadır.
- Anonim teknik analistlerin WTC trendine yönelik değerlendirmeleri olumludur.
- Kripto para analistleri, WTC Token’in 1 yıllık vadede fiyatını artırabileceğini ifade ediyorlar.
Waltonchain Projesi Güvenilir mi, Alınır mı?
Waltonchain, karma bir konsensüs algoritması kullanır. Hem PoS hem de PoW tabanlı olarak tanımlanabilen bu algoritma Kanıt ve Güven (PoST) algoritması olarak adlandırılır. Kullanıcılar ağın güvenliğini staking yolu ile sağlarken masternode yönetme motivasyonunu da elde etmektedir. Tüm hassas verileri blok zincirinde güvence altına alan ve şifreleyen Waltonchain’in yerel varlığı Binance gibi en güvenilir kripto para borsasında listelenerek “güvenilirlik” anlamındaki soru işaretlerini ortadan kaldırmaktadır.
Projeyi temel olarak incelemek, WTC yatırım kararını vermek için tek başına yeterli değildir. Kripto varlıklar riskli yatırım araçlarıdır ve bu riskler ancak teknik analiz yolu ile azaltılabilir. Bu nedenle okurlarımız ilk olarak yüksek zarar etme riskini göze almalı ve kendi analizleri doğrultusunda WTC yatırım kararlarını vermelidirler.
WTC Token’i Benzersiz Yapan Nedir?
RFID teknolojisinin mucidi Charlie Walton’un 5. ölüm yıldönümü olan 30 Kasım 2016 yılında geliştirilen Waltonchain, projeye Walton’un ismini vermesi yanında IoT ile blok zinciri entegrasyonu gibi özel yönler ile farklılaştı. Küresel blockchain IoT lideri iddiası ile yoluna devam eden Waltonchain’in farklı yönlerine gelin hep birlikte göz atalım:
- RFID etiketlerini tarama yolu ile tedarik zinciri verilerine hızla ulaşabilir.
- PoST ismi verilen ve hem PoS hem de PoW özellikleri gösteren kendi konsensüs algoritmasını kullanır.
- Farklı blok zincirleri arasında verilerin entegrasyonunu, dolaşımını, doğrulanmasını ve depolanmasını sağlar.
- Kullanıcılarına yazılım ve donanım desteğini bir arada verir.
- WTC kullanıcıları staking yolu ile pasif gelir elde ederken masternode yönetme ayrıcalığını yaşayabilirler.
WTC Token’in Avantaj ve Dezavantajları Neler?
Tedarik zincirinde değişiklik yaşatma iddiası ile ortaya çıkan Waltonchain ve yerel varlık WTC Token’in avantajları ve dezavantajları hakkında şunlar söylenebilir:
Avantajları
- Tüm hassas verileri şifreli bir şekilde güvende tutar.
- RFID teknolojisi yolu ile verilere en hızlı sürede ulaşılabilir.
- Donanım desteği ile uçtan uca tüm boşlukları kapatır.
- Farklı blok zincirlerle birlikte çalışabilir.
- Staking yolu ile pasif gelir elde edilebilir.
- WTC, Binance tarafından listelenir.
- Sahteciliğe karşı korunaklıdır.
- Maksimum WTC Token arzı düşüktür.
Dezavantajları
- Çin merkezlidir.
- Binance dışında OKX, Coinbase, vb. büyük borsaların önemli bir kısmında listelenmez.
- Tedarik zincirine yönelik geliştirilen projeler ile rakiptir.
- WTC Token volatilitesi yüksektir ve riskli yatırım aracı statüsünde kabul edilebilir.
WTC Token Hangi Borsalarda Listeleniyor?
WTC Token listeleme yapan borsalardan bazılarını aşağıda sizler için sıraladık:
- Binance
- Huobi
- XT.COM
- WazirX
- Bitay
- P2B
- Bitcoiva
- CoinDCX
- Bitrue
- LATOKEN
WTC Token Fiyat Tahminleri ve Hedef Fiyat
Kripto para analistlerinin WTC Token fiyat hedeflerine aşağıdan ulaşabilirsiniz:
- DigitalCoin’in WTC Token yıl sonu fiyat hedefi 0,43 dolardır.
- Coin Codex verileri, 1 yıl içnde WTC Token’in 0,48 – 1,44 dolar bandında fiyatlanabileceğini gösteriyor.
- Price Prediction, WTC Token 2023 yıl sonu fiyat hedefini 0,30 dolar olarak paylaştı.
- Bitcoin Wisdom analistleri, yıl sonu WTC fiyat hedeflerini 0,30 dolar olarak paylaşıyorlar.
- AMB Crypto yılsonu WTC tahmini 2,08 dolar olarak telaffuz edilmektedir.
Sonuç
Waltonchain (WTC) Token, küresel tedarik zincirini şekillendirmek isteyen blok zincirinin yerel varlığıdır. WTC Token düşük maksimum arza sahiptir. Binance’ta listelenen WTC için uzmanlar negatif görüş beyan ediyorlar. Analistler ise uzmanların aksine kısa vadede WTC Token’de yükseliş beklediklerini ifade ediyorlar.